Axis lansează camere dome cu noul chipset ARTPEC-8 și deep learning

Axis lansează camere dome cu noul chipset ARTPEC-8 și deep learning. FOTO AXIS Communications

Axis Communications anunță lansarea a două camere pregătite pentru supravegherea la exterior și monitorizarea în cele mai dificile medii și temperaturi. Modelele dispun de cel mai nou SoC de la Axis, integrează o unitate de deep learning și dispun de capabilități performante de analiză. Mai mult, prin intermediul AXIS Camera Application Platform (ACAP) versiunea 4, se permite atingerea unui grad ridicat de inovare al dispozitivelor edge Axis bazate pe Inteligență artificială.

Ambele modele folosesc cupole speciale ce au rolul de a preveni reflexiile IR în condiții de praf, ploaie și zăpadă. În plus, Axis OptimizedIR ajută la generarea de imagini clare, chiar și în condiții dificile de iluminare, iar Axis Lightfinder 2.0 și Axis Forensic WDR asigură imagini cu un gamut de culoare extins și detalii deosebite.

AXIS Q3538-LVE dispune de un senzor 4K și oferă imagini de calitate și detalii ce ajută la procesul de investigare. Iar AXIS Q3536-LVE oferă imagini la o rezoluție de 4MP, fiind disponibilă în două variante: cu un obiectiv de 9mm wide, sau unul tele de 29mm.

Principalele caracteristici:

  • Imagini de calitate 4 MP/ 4K;
  • Suport pentru analiză cu deep learning;
  • Dome special ce nu este afectat de reflexii;
  • Caracteristici de cybersecurity integrate;
  • Disponibilă în varianta wide sau tele.

Carcasele sunt rezistente la actele de vandalism, sunt robuste și permit camerelor să funcționeze chiar și în condiții extreme de temperatură. În plus, Axis Edge Vault protejează ID-ul dispozitivelor Axis și simplifică autorizarea acestora în rețea. Camerele includ și un Trusted Platform Module (TPM), certificat FIPS 140-2 level 2. Aceste modele vor fi disponibile prin canalul de distribuție Axis începând cu trimestrul 4 din 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*