Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS P3715-PLVE

Cameră de supraveghere video AXIS P3715-PLVE, FOTO Axis Communications
Cameră de supraveghere video AXIS P3715-PLVE, FOTO Axis Communications

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea camerei de rețea AXIS P3715-PLVE, un model cu doi senzori conceput pentru a oferi imagini de ansamblu excelente, cu unghi de vizualizare larg și o acoperire în detaliu, chiar și în condiții dificile de luminozitate. Produsul este ideal pentru utilizarea pe holurile și coridoarele școlilor, oferind flexibilitate în monitorizarea a două poziții diferite.

Datorită formei sale inovative, această cameră multifuncțională permite poziționarea flexibilă a obiectivelor de tip varifocal, optimizând în acest fel costul de instalare. Fiecare componentă optică poate fi controlată în mod individual pentru a capta simultan scene din două direcții diferite, putând fi poziționate una aproape de cealaltă pentru a capta atât un unghi larg, cât și o imagine de detaliu a aceluiași obiectiv.

Cameră de supraveghere video AXIS P3715-PLVE
Cameră de supraveghere video AXIS P3715-PLVE

Camera este prevăzută cu tehnologiile Axis Lightfinder și Axis Forensic WDR, asigurând culori clare și detalii excelente în condiții de luminozitate scăzută sau inadecvată. În plus, datorită sistemului de iluminare cu infraroșu (IR) la 360°, care dispune de LED-uri controlabile individual și filtru IR auto retractabil, camera oferă o calitate înaltă a imaginii, atât în timpul zilei, cât și pe timp de noapte.

Caracteristicile principale includ:

  • 2 camere multidirecționale de 2 MP, cu o singură adresă IP;
  • Capacitate de a obține imagini panoramice, precum și înclinare și rotire (Pan/Tilt/Rotate);
  • Sistem de iluminare cu infraroșu (IR) la 360°, cu LED-uri controlabile individual;
  • Tehnologie Axis Lightfinder și Forensic WDR;
  • Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264;
  • Rezistență la impact mecani conform standardului IK10.

Camera AXIS P3715-PLVE este echipată cu funcții de zoom și focalizare de la distanță, ceea ce permite instalarea rapidă și optimă. În plus, tehnologia Zipstream cu suport pentru H.264 reduce semnificativ necesarul de lățime de bandă și capacitate de stocare fără a compromite calitatea imaginii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*