Axis Communications anunță lansarea interfonului de rețea AXIS I8016-LVE

Axis Communications anunță lansarea interfonului de rețea AXIS I8016-LVE

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea unui nou interfon video de rețea, extrem de robust și rezistent la vandalism. Conceput pentru comunicare bidirecțională, identificare video și control de la distanță al accesului, sistemul AXIS I8016-LVE integrează un senzor 5 MP ce oferă imagini de calitate indiferent de sistemul de iluminare.

Sistemul audio al echipamentului este și el de ultimă generație, dispunând de capabilitatea de anulare a ecourilor și a zgomotelor. AXIS I8016-LVE poate identifica cu precizie persoane, obiecte sau animale, chiar și în cele mai dificile situații datorită senzorului IR.
Rezistența la vandalism este asigurată de certificarea IK10, iar instalarea se realizează rapid și intuitiv.

Caracteristici principale:

  • Imagini video și sunet de înaltă calitate;
  • Anulare ecouri și zgomote;
  • Instalare ușoară cu PoE;
  • Interfață deschisă cu integrarea unui telefon IP, suport SIP;
  • Pregătit pentru utilizare în aer liber, rezistent la vandalism, cu clasificare IK10.

Acest dispozitiv fiabil este conceput pe bază de standarde și interfețe deschise, oferind posibilități excelente de integrare pentru a completa perfect orice sistem de supraveghere video. Dispozitivul poate fi integrat cu alte sisteme și soluții precum cele de management video, de control al accesului și de comunicare VoIP.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*