Axis Communications anunță  extinderea seriei de camere dome P32

Axis Communications anunță  extinderea seriei de camere dome P32

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță extinderea seriei de camere de rețea tip dome P32 cu noi modele caracterizate de o calitate deosebită a imaginii, rezoluție de până la 4K și caracteristici de securitate îmbunătățite.

Seria AXIS P32 a fost creată pentru a asigura o supraveghere versatilă cu eforturi minime, instalarea și configurarea realizându-se rapid și intuitiv. De asemenea, modelele integrează tehnologii avansate precum Axis Lightfinder 2.0, Forensic WDR, OptimizedIR sau Zipstream.

Noile modele sunt:

  • Senzor 5MP: P3247-LV (cameră de interior) și P3247-LVE (cameră de exterior)
  • Senzor 4K: P3248-LV (cameră de interior) și P3248-LVE (cameră de exterior).

Camerele dețin certificare IK10 împotriva vandalismului și a impactului mecanic și dispun de firmware semnat digital, la care se adaugă funcționalitatea edgeVault – o componentă specială, care presupune certificarea strictă a echipamentelor Axis pe baza unui set de certificate care includ printre altele o versiune semnată digital a numărului de serie unic la nivel global pentru fiecare dispozitiv Axis. În acest fel, autorizarea produselor AXIS în rețea se realizează mai simplu și în condiții de siguranță sporită.

Dincolo de creșterea rezoluției, calitatea imaginilor a fost îmbunătățită și prin utilizarea expunerii adaptive la mișcare, care garantează imagini clare, cu reducerea efectului de încețoșare în cazul obiectelor care se apropie sau se află în imediata proximitate. Iar cu ajutorul lentilelor cu distanță focală ajustabilă și funcție zoom operată de la distanță – funcționalități prezente și în cazul celorlalte modele din gamă – operatorii de securitate pot realiza o instalarea eficientă. Au fost păstrate și capabilitățile de analiză video a obiectelor, care permit detecția și clasificarea persoanelor și a vehiculelor. Iar datorită suportului audio bidirecțional și conectivității de intrare/ieșire digitală, se pot adăuga funcții de analiză audio și se pot integra echipamente periferice suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*