Axis Communications anunță camerele de supraveghere tip dome cu distanță focală variabilă, de înaltă performanță, cu deep learning

Axis Communications anunță camerele de supraveghere tip dome cu distanță focală variabilă

Axis Communications, companie lider al industriei de echipamente video de rețea, anunță lansarea a trei camere de tip dome echipate cu o unitate de procesare cu Deep Learning (DLPU), care permite utilizarea cu succes a aplicațiilor inteligente bazate pe Deep Learning la marginea rețelei. Camerele au preinstalată aplicația AXIS Object Analytics, pentru o detectare fiabilă cu mai puține alarme false.
Camerele AXIS P3265-V/-LV/-LVE sunt concepute să se potrivească perfect în orice mediu, conferă o calitate excelentă a imaginilor cu detalii criminalistice la o rezoluție de 2 MP cu până la 60 fps, și dispun de un obiectiv cu distanță varifocală și un câmp vizual de 100-360 grade. Datorită tehnologiilor Axis Lightfinder 2.0 și Axis Forensic WDR, camerele oferă culori reale și detalii amănunțite în condiții de luminozitate slabă sau întuneric aproape deplin. În plus, modelul AXIS P3265-LV și modelul AXIS P3265-LVE pentru uz exterior sunt echipate cu tehnologia Axis OptimizedIR pentru a oferi un nivel excepțional de claritate și precizie, chiar și în condiții de întuneric deplin.

Principalele caracteristici includ:

  • O calitate excelentă a imaginilor la o rezoluție de 2 MP;
  • Tehnologiile Lightfinder 2.0, Forensic WDR și OptimizedIR;
  • Sistem de analiză cu învățare profundă;
  • Conectivitate audio și I/O;
  • Caracteristici de securitate cibernetică integrate.

Conectivitatea audio și intrare/ieșire (I/O) face posibilă integrarea de echipamente periferice, cum ar fi un microfon, pentru a spori valoarea sistemului. În plus, aceste camere de tip dome încorporează caracteristici de securitate cibernetică, precum Axis Edge Vault care protejează ID-ul dispozitivului Axis și simplifică procesul de autorizare a dispozitivelor Axis în rețea. Camerele vor fi disponibile prin intermediul canalului de parteneri Axis din trimestrul întâi al anului curent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*