Avertizare de călătorie pentru cei care merg în Belgia, din cauza unei greve a fermierilor

Steagul Belgiei. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Belgiei că potrivit unui raport al poliției rutiere federale, protestul fermierilor belgieni va provoca perturbări considerabile pe rețeaua rutieră de pe tot teritoriul Regiunii Capitalei Bruxelles, în data de 26 martie 2024.

Astfel, în data de 26 martie 2024, începând cu ora 6:00, strada Rue de la Loi (între Schuman și R20) și tunelul Reyers venind de pe E40 spre centru, precum și tunelul Cinquantenaire în direcția spre Rue de la Loi, vor fi închise circulației. Centura Bruxelles-ului ar putea fi, de asemenea, inaccesibilă, precum și intersecția Arts-Loi. Sunt așteptate perturbări în străzile adiacente Rue de la Loi și în cartierul european.

Dificultățile de circulație ar putea persista până la sfârșitul zilei de marți, 26 martie 2024. Prin urmare, poliția recomandă evitarea deplasării cu autoturismul către Bruxelles.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*