Avertizare de călătorie emisă de MAE pentru Marea Britanie. Din cauza vremii sunt perturbări ale serviciilor de transport aerian

Avion. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord că, în perioada 12-13 decembrie 2022, autoritățile britanice au anunțat că se înregistrează perturbări ale serviciilor de transport aerian din cauza vremii nefavorabile, pentru care s-a emis un cod galben de gheață și ceață, în vigoare pentru: Scoția, zona capitalei Londra și sud-vestul Angliei. Din această cauză, unele zboruri au fost anulate sau au suferit întârzieri.

Informații suplimentare pot fi obținute accesând paginile web:

https://www.bbc.co.uk/news/business-63938958;

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/snow-forecast-today-schools-closure-weather-latest-b2243367.html;

https://www.theguardian.com/uk-news/2022/dec/11/uk-cold-weather-to-last-into-this-week-after-snow-and-ice-cause-disruption.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*