averi aparate cu un spray

m-am dus pe la banca transilvania sa vad daca mai traieste contul meu in lei. nu prea mai am bani in el dar nici nu am de ce sa-l alimentez.

in schimb am observat cine e viteazul aparator al averilor mele: un nene la vo 60 ani si 1,58 m inaltime.

iar daca descrierea de mai sus nu ti se pare suficient de infricosatoare afla ca avea la briu un spray galben. atit.

m-am gandit ca o fi spray paralizant si atunci mi-a venit inima la loc: banii mei sunt cu adevarat protejati…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Si eu am fost azi la BRD…aparatorul era tot un nene de vreo 60…cred ca apara banii doar cu un baston. Sint mult mai linistit acum. ;)

 2. Mai smecher ca Pitestiul nu cred ca exista alt oras. Bancile, scolile, liceele, casele de amanet, restaurantele de lux, Carrefour, Kaufland, Pic, Metro, (ultimele 4 sunt numai hypermarketuri pt cine inca nu stia) toate sunt aparate de cate un nene la 60 de ani cu vestitul spray galben. Singura firma aparata de un nene “bine rumenit”, la vreo 40 de ani mai inalt cu niste fibra musculara pe el a fost DA/NU un magazin de bijuterii.

 3. un spray din ala e vreo 100 de mii vechi , am si io =)) si cand te gandesti ca nijte miliarde de lei sunt aparate de un spray de 100 de mi iti vine sa razi=))

 4. Vai de capul pensionarilor, obligati, majoritatea, ca dupa o viata intreaga de munca pe branci, sa fie obligati sa isi ia un serviciu, ca sa se poata bucura de “odihna binemeritata” si sa isi poata permite sa achizitioneze retetele compensate care le asigura – la randul lor existenta de mizerie!!

  Paznic de banca = cca 400 ron in plus la pensia lor de mizerie sau in alte cuvinte diferenta dintre a supravietui si de a renunta sa isi mai poarte cu demnitate zilele pana la sfarsitul de pe urma.

  Spor maxim.

 5. Adrian, la ce sucursala ai fost ?
  Pentru ca descrierea ta se potriveste de minune cu ceea ce am vazut ieri la sucursala Patrascanu din Bucuresti : 60 ani, mic de statura si bineinteles celebrul spray. De mentionat ar fi ca individul nu statea in interiorul bancii, ci in fata usii si vorbea la telefonul mobil !

 6. Adrianm America te-a schimbat! Inca nu avem gangsteri de pe acolo! Observatia ta este ironica, ca fost ziarist ai idee unde se tin banii, o filiala are bani doar sa faca cateva operatiuni curente. Apoi, banii sunt asigurati, postul tau e fara esenta…

 7. @cony: undeva in constanta.

  @mike: nu. nu m-a schimbat. hoti sunt pe oriunde. inaintea mea, la ghiseul bancii cineva a depus 200 milioane lei. acei bani sunt in sediul bancii… deci aparati de acel nene.

  apoi, banii pna la ce suma sunt asigurati?

  comentariul tau este fara esenta.

 8. Paznicii de la farmacii, banci, etc. cu profilul descris de tine sunt angajati nu pentru a opri jefuitorii, pentru ca nici paznicul american (cu pistol) nu poate oprii o banda de jefuitori.

  Ei sunt pusi sa protejeze “personalul bancii” de “scandalagii”. Problema mea este ca si pentru acest post ar trebui sa fie putin mai … in putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*