avem un presedinte (de TVR)… cititor

in urma cu doar citeva zile am primit un mail. la inceput mi s-a parut ciudat si am crezut ca e o facatura. apoi mi-am dat seama ca e … pe bune.

Tudor Giurgiu, presedintele-director general al TVR nu numai ca citeste bloguri, dar isi face timp sa percuteze acolo unde e cazul.  (initial nu am vrut sa postez pe blog povestea asta, dar mi-am dat seama ca tot ceea ce se intimpla in ultimele zile, in legatura cu tvr merge intr-o directie gresita si ca tre sa spun ce stiu).

Mai jos ai textul exact al mailului care face referinta la acest post de pe boio.ro

Buna Adrian,

Am citit cu interes ce ai postat pe blog.

Nu pot spune decit ca ai dreptate. Si ca am fost si poate inca mai sint sfatuit prost, dar mai ales partea cu:

„stii de ce se oftica acum tudor giurgiu? nu pentru ca a pierdut fotbalul! Ci pentru ca si-a dat seama inca o data ca nu are putere; ca altii decid pentru el, ca birocratia e grasa, vopsita, cu ochelari si a fost angajata pe pile in tvr. si ca nu o poate da afara pina la pensie! Miza scandalului e alta. si presedintele-director general al tvr are acum sansa sa inceapa razboiul cu oamenii care au prins radacini acolo. si cu mentalitatile lor…”

Cam asta e miza. Pregatesc acum contra-atacul si daca nu se va-ntimpla nici acum nimic atunci inseamna ca totul e degeaba, putem pleca acasa.

Recunosc ca m-a surprins atita clarviziune de … peste Ocean dar vad ca stii cum merge treaba in TVR, nu e de mirare, poate mai stii si lucruri care mie imi scapa.

Daca crezi ca poti pune „umarul” cu alte idei/propuneri/sfaturi – why not?, sint pe receptie. Acum sint la faza in care adun ca la puzzle toate piesele pe tabla inainte sa dau … lovitura.

Pe curind,

Tudor Giurgiu
President-General Director
Romanian Television (TVR)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Adrian, nu te supara, dar Tudor ti-a dat tie un mail, nu a comentat pe blog. Cred sincer ca trebuia sa tii pentru tine mailul. Se poate sa fi stricat ceva ce putea deveni foarte interesant.

  2. @cristi: nu ma supar, fiecare are dreptul la opinie. am vrut sa fac asta, dar dupa ce peste tot in presa au aparut tot felul de articole (de genul celui din jurnalul national) am considerat ca e mai bine sa-l fac public.
    ziarele (si nu numai) din romania au intrat in razboiul din tvr pe usa din dos si au inceput sa arunce informatii gresite si partinitoare. stim cu totii pentru ce sau pt cine faceau “campanie”. din lipsa de timp nu am continuat povestea. dar am sa fac asta cit de curind posibil. stiu ce se intimpla in tvr si ce s-a intimplat si pina acum. si tudor giuriu nu este cel care trebuie condamnat pt asta!
    sunt muuulti altii care nu fac altceva decit sa suga din veniturile televiziunii salarii imense fara sa aiba habar de meserie. ei trebuie sa zboare. cu prima ocazie o sa postez pe subiect…

1 Trackback / Pingback

  1. Blogzone » Presedintele Televiziunii Romane, Tudor Giurgiu scrie pe bloguri

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*