avantaju rss readerului

… este ca poti sa citesti stirile asa cum le-a publicat autorul la inceput. mai vezi greseli gramaticale, mai vezi gafe si alte maruntisuri.

gizmodo, de exemplu, publica stiri de doua-trei ori. acelasi continut, aceleasi poze dar titluri diferite. interesant este ca prima varianta este de obicei agresiva sau mijtocara, dupa care, un editor probabil isi intra in rol si corecteaza ce gresesc sau arunca pe blog “internii”.

roblogosfera nu face exceptie. avem si noi agramati in ograda. unii se mai corecteaza…

si daca tot a venit vorba de rss readere si feed-uri, de azi experimentez un feed mai scurt. daca pina acum citeai articolele integral pe rss readeru tau, de acum vei gasi numai un sumar.

motivele sunt multe.

ti-a placut acest articol? aboneaza-te la FEED! e gratis e BUN e … partial!

avem si FEED de comentarii. la fel de bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. @liviu: stiu. asta am si facut pina acum, in semn de respect pentru cititorii mei. hotii sunt insa mai mari si mai multi asa ca pentru o vreme voi folosi feed partial.
    in functie de cum merge treaba revin la feed-ul total.

  2. Aici ai dreptate. Sunt multi bloggeri care dupa ce au dat PUBLISH, trec la editat. Acum stau si ma intreb, oare de ce nu editeaza inainte sa dea PUBLISH?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*