Auchan România sărbătorește 15 ani de activitate și a pregătit o mulțime de oferte speciale și surprize pentru clienți

Auchan. FOTO Auchan

Până pe 26 octombrie, magazinele Auchan din toată țara îmbracă haine de sărbătoare cu ocazia împlinirii a 15 ani de la deschiderea primului hipermarket din România. Astfel, în această perioadă, clienții sunt invitați să descopere în magazine, în aplicația Auchan și pe auchan.ro, peste 1000 de oferte într-o gamă variată de produse, precum și acțiuni, surprize tematice, dar și o tombolă dedicată membrilor MyCLUB Auchan prin care se oferă peste 1600 de premii, inclusiv marele premiu în valoare de 50.000 euro.

Recunoscute pentru gama largă de produse, precum și pentru vasta sortimentație de produse românești, magazinele Auchan aniversează 15 ani de activitate cu peste 1000 de oferte promoționale de tipul 1+1, 2+1 și alte mari reduceri sau avantaje la mărci naționale, internaționale, dar și la mărcile proprii. Toate acestea sunt disponibile atât în magazine, cât și online, pe auchan.ro și în aplicația Auchan. Comenzile plasate online pot fi livrate la domiciliu la nivel național ori ridicate gratuit, prin serviciile Click&Collect, direct din magazine sau Auchan Drive, din parcările hipermarketurilor Auchan. În plus, în această perioadă, livrarea comenzilor online este gratuită.

Pe întreaga durată a campaniei aniversare, echipele din magazinele Auchan au pregătit o serie de alte surprize și experiențe pentru clienți.

Marea aniversare este marcată și de o tombolă specială prin care compania pune la bătaie peste 1600 de premii. Astfel, cumpărăturile efectuate în magazinele Auchan, magazinul online auchan.ro și aplicația Auchan în perioada 6-26 octombrie, utilizând cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, le oferă clienților șansa de a intra automat în cursa pentru unul dintre premiile ce constă  în bonusuri pe cardul MyCLUB, vouchere de cumpărături sau chiar marele premiu, suma de 50.000 euro.

Toate magazinele Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19. De asemenea, în urma unui amplu proces de cercetare și verificare, organizația ICERTIAS (International Certification Association) a acordat, anul acesta, companiei Auchan Retail România distincția internațională Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend – Superior Excellence, confirmând astfel implementarea și respectarea celor mai bune practici în relația cu clienții săi.

Despre Auchan Retail România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 108 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 94 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă peste 25.000 de produse, clienții având posibilitatea de a intra în posesia comenzilor plasate online fie prin ridicare din magazin – Click&Collect, din parcarea magazinului – Auchan Drive sau prin livrare la domiciliu standard sau expres.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*