Atenționare de călătorie pentru cei care care merg în Franța. A fost emis un cod portocaliu de ploi și inundații în sudul țării

Ploaie. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că Meteo France a anunțat un cod portocaliu de ploi abundente și inundații pentru 10 departamente din Republica Franceză și cod galben în 44 departamente, precum și în Andorra.

Cetățenii români se pot informa în timp real în legătură cu situația meteorologică, accesând pagina de Internet https://vigilance.meteofrance.fr/fr

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*