iOS 4.01

Apple nu numai ca lucreaza la iOS 4.01, dar il va si lansa probabil in urmatoarele zile. Noul firmware pare sa rezolve problemele cu pierderea semnalului de catre iPhone 4 daca telefonul e tinut de partea de jos a carcasei. Oficial, iOS 4.01 va fi un fix pentru “radio frequency calibration” al baseband-ului.

Si cum noi nu avem inca iPhone 4, nu strica sa fim atenti sa nu ne blocheze pe veci telefonul. Asadar, pina cind DevTeam sau altii vor avea o solutie de jailbreak sau deblocare pentru iOS 4.01, NU face update.

Daca nu te intereseaza sa-ti deblochezi telefonul, apasa butonul Check for Update de luni incolo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Cu ocazia asta sunteaza si unlock-ul.Au aruncat o nada pentru DEV TEAM pe care acestia au inghitito.Sper sa ma insel.

  2. Se poate rezolva problema antenei si software prin distributia semnalului pe cele 2 antene altfel decat e acum

  3. Si totusi vad ca 4.01 nu mai apare… Am facut upgrade la 4.0 si imi merg toate aplicatiile mult mai prost. Mess-ul nu-mi mai merge, si inca cateva. Pe bluetuth cand leg hands-free-ul merge putin si apoi se aude f prost. Pe langa toate astea de 1 saot de cand am facut upgrade mi s-a si blocat de 2 ori (ceea ce nu s-a intamplat niciodata pana acum). Daca intr-o saptamana nu scot 4.01 cred ca o sa vad cum pot sa-i fac down-grade (asta daca se poate)…

  4. am un 3gs neverlocked si vreau sa ii pu cidya,cineva ma poate ajuta,apropo iam facut si update la ios4.multumesc anticipat

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*