ATEN extinde suportul de training online pentru utilizatorii Unizon și Control System

ATEN extinde suportul de training online pentru utilizatorii Unizon și Control System

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, anunță disponibilitatea unui nou set de videoclipuri pentru instruirea partenerilor și clienților săi, subiectul acestora fiind utilizarea ATEN Unizon și Control System.

Succesul de piață se datorează în bună măsură modului în care utilizatorul final înțelege beneficiile pe care un produs i le aduce și utilizării eficiente a soluțiilor tehnice disponibile. Compania ATEN are în vedere faptul că partenerii săi sunt cei mai aproape de utilizatori și, în același timp, utilizatorii pot avea întrebări pe parcursul utilizării produselor și au nevoie de acces rapid la informație. De aceea, ATEN International se implică activ și gratuit în educarea și suportul clienților săi punând la dispoziție resurse de informare online, atât pe site-ul propriu, cât și pe canalul său de YouTube.

„Componenta de educare se află permanent în atenția noastră și putem spune că are o pondere importantă în procesul de colaborare pe termen lung cu partenerii și clienții noștri. Oferind ajutorul necesar pentru a descoperi toate beneficiile oferite de produsele noastre le suntem aproape pentru a-i susține să își recupereze rapid investiția făcută în soluțiile noastre”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania, completând: „În același timp, este și o modalitate de a consolida o relație de durată cu clienții. ATEN se bazează foarte mult pe feedback-ul clienților pentru a-și perfecționa gamele de produse și soluții, în același timp, pe strategia de dezvoltare a noilor soluții menite să răspundă diverselor cazuri de utilizare din diferite domenii”.

În aceste coordonate se înscrie și anunțul companiei cu privire la disponibilitatea a patru noi resurse de instruire la nivel avansat ale paginii Control System de pe site-ul ATEN.com, ce sunt disponibile acum live pe canalul YouTube al companiei.

Aceste videoclipuri sunt concepute pentru parteneri și utilizatori finali pentru a îi ghida cum să folosească ATEN Unizon și Control System pas cu pas:

Cum să verifici dacă sala de ședințe este ocupată prin ATEN Unizon / How to check if the meeting room is in use via ATEN Unizon: https://youtu.be/EyNCLuHHjug

Cum să ai control de la distanță al sălii de ședințe / How to do the remote control of the meeting room power? ATEN Control System: https://youtu.be/KeLKKPYCzyo

Cum să configurezi Emițătorul și Receptorul seriei VE89/ How to configure the Transmitter and Receiver of VE89 series – ATEN Control System: https://youtu.be/qH08iDk-8ao

Cum să obțineți date de feedback și să le stocați / How to get the feedback data and store into the variable – ATEN Control System: https://youtu.be/EWUEzx4FoaU

Astfel, seria cuprinzătoare de videoclipuri de instruire la nivel avansat pentru ATEN Control System ajunge la 35 de resurse video. ATEN Control System este un sistem de management standard bazat pe Ethernet, format din controlere, cutii de expansiune, configurator și interfețe de control care conectează toate dispozitivele hardware dintr-o cameră sau un spațiu de mari dimensiuni pentru a oferi control centralizat al dispozitivelor direct și fără efort de pe orice dispozitiv mobil și interfețe ale sistemului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*