asus eee pc – ecran mai mare, hdd si windows xp

asus ne-a lasat cu ochii-n soare mai bine de juma de an in asteptarea versiunii asus eee pc 8Gb black. iar acum ne amageste cu alte jucarii, poate-poate mai uitam si poate mai asteptam citeva luni.

promisiunile lor sunt insa interesante si merita bagate in seama. in primul rind asus renunta la procesorul actual si trec pe intel atom.

apoi ecranu sare de la 7 inch la 8.9, iar daca sunteti cuminti veti avea si ssd de 12 si de 20 Gb. ca alternativa, asus vrea sa scoata si eee pc cu hdd. cel mai probabil de 30 sau 60 Gb. ceea ce nu e de lepadat. mai ales ca schimbarea asta scade pretul.

o alta noutate e ca o sa poti sa alegi sa dai bani pe xp. cine ar dori asta cind poate sa nu dea bani pe linux si apoi sa instaleze un xp de la prieteni?

preturile scad si ele. modelul de 8.9 inch iese pe piata la acelasi pret ca un 7" din prima generatie asus eee pc, adik 499$. ca sa nu mai zic ca primesti si 10 Gb de web storage gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*