asta DA baterie

5 ore? sa tot folosesti MacBook Pro-ul prin aeroporturi… Din pacate, cu toate programele deschise, viata bateriei scade, dar chiar si asa…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Am tot cautat ceva informatii despre baterie, cu alte cuvinte despre viata lui MacBook. Is tare curios cum e cel mai bine sa il folosesti. Legat la priza tot timpul, cand ai posibilitatea sau doar pentru un timp scurt cand se incarca bateria, dupa care folosesti doar bateria pana se goleste din nou. Ma poti ajuga? Da-mi ceva sfaturi te rog.

  2. @Val: In nici un caz legat la priza tot timpul. Apple recomanda sa-l tii in priza doar atunci cind ai nevoie. Indiferent cita baterie are sau cit de mult s-a incarcat. Odata la o saptamana – doua lasa-l sa se descarce complet (eventual tine-l in stand-by peste noapte) si apoi incarca bateria complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*