Arcul de Triumf la Noaptea Europeană a Muzeelor

Arcul de Triumf. FOTO Mihai Tiberiu Deak

Sâmbătă, 12 iunie, cu ocazia celei de-a 17-a ediții a Nopții Europene a Muzeelor, Primăria Municipiului București, prin Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public, invită cetățenii să viziteze Arcul de Triumf.

Iubitorii de cultură care vor participa la Noaptea Europeană a Muzeelor sunt așteptați să viziteze unul dintre cele mai impozante monumente ale României, adevărat simbol al Marii Uniri și un semn al recunoștinței pentru cei care au luptat în Războiul Reîntregirii Neamului Românesc.

Arcul de Triumf a fost deschis pentru vizitare în data de 5 iunie 2021 și, în cele două zile de weekend, peste 10.000 de persoane au călcat pragul monumentului. Atracția principală a fost priveliștea inedită asupra Bucureștiului, pe care vizitatorii o pot admira de pe terasa Arcului.

Cu ocazia Nopții Europene a Muzeelor, monumentul va putea fi vizitat gratuit, între orele 11:00 – 00:00. Ultima persoană va intra în interiorul monumentului la ora 23:30. Traversarea se va face pe la trecerea de pietoni semaforizată, în intervalul orar anunțat.

Arcul de Triumf va fi deschis pentru vizitare în fiecare weekend și în zilele de

sărbători legale, până în data de 17 octombrie 2021, în intervalul orar 11:00 – 22:00. Ultima persoană va intra în interiorul monumentului la ora 21:30. Accesul este gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*