Apropo de iPad 7″

Ghici cine era impotriva acestei idei cu un iPad de 7″? Dap, Steve Jobs.

“The reason we [won’t] make a 7-inch tablet isn’t because we don’t want to hit [a lower] price point,’ Jobs said. ‘It’s because we think the screen is too small to express the software. As a software driven company, we think about the software strategies first.”

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. De acord, 7 inchi nu sunt suficienti pt. a vizualiza informatia intr-un mod diferit fata de telefonul mobil. Singura varianta care ar aduce o imbunatatire: tableta fold-able (7inchi * 2).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*