AppSync inlocuieste Mobile Installation Patch pentru aplicatii crack-uite pe iPhone

Acest post este valabil pentru cei care vor sa foloseaseasca aplicatii crack-uite pe 3.0.

AppSync te ajuta si daca ai aplicatii (de tip .ipa) in iTunes care nu vor sa se lase instalate si iti cer sa te autentifici. Daca nu o vezi in cydia adauga repository: http://cydia.hackulo.us

Tot ce ai de facut este sa Jailbreakuiesti telefonul tau cu firmware 3.0, instalezi AppSync si apoi downloadezi o aplicatie gratuita din AppStore. Orice alta aplicatie crackuita de tip .ipa sau downloadata prin Installous va merge fara probleme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. salut. pentru iphone 4 mai e valabil? merge sa sincronizez in itunes aplicatiile pe care le-am luat de pe installous? sau trebuie sa le am pe PC ?

  2. @adi: teoretic merge si cu iPhone 4. Conteaza mai mult versiunea de firmware. Ea trebuie sa mearga cu AppSync nu modelul telefonului. In descrierea AppSync din Cydia trebuie sa apara si informatia legata de firmware-ul cu care merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*