Apple si un iPhone mai ieftin

Am mai zis-o: cine cunoaste Apple si ii intelege isi va da seama din prima ca informatii precum un iPhone ieftin nu sunt veridice. Iar de la o idee pina la speculatii nu mai e decit un pas:

“Telefonul ieftin va fi oarecum similar cu iPhone 5, dar nu va avea tocmai dotările premium, cum scriam și zilele trecute, ecranul nu va fi retina, procesorul mai vechi, iar camera foto va fi slabă. Carcasa va fi de plastic și va folosi componente de la iPhone 4 sau 4S.”

Nu a trecut decit o zi de cind i-am sugerat lui Dan ca nu are dreptate, ca astazi Phil Schiller sa-mi vina in ajutor cu un raspuns cit se poate de oficial:

“Despite the popularity of cheap smartphones, this will never be the future of Apple’s products. In fact, although Apple’s market share of smartphones is just about 20%, we own the 75% of the profit.”

Sa ne intelegem: exista deja un iPhone ieftin si un iPhone gratuit. Se numesc iPhone 4S, respectiv iPhone 4. La anul se vor numi iPhone 5, respectiv iPhone 4S si tot asa.

PS: Nu spun ca Apple nu ar putea sa scoata un iPhone mai ieftin sau mai mic peste ani si ani. Dar asta nu inseamna mai slab calitativ.

1 Comment

  1. Adica iphone meu 4S e un telefon de 10 LEI , dupa spusele lor … pai cam asa s-a ajuns. Deja destui au iPhone , bine ca nu stiu multi sa-l foloseasca sau ce inseamna un iPhone aia ii partea a doua , da tot prostu are HaiPhone mai exact.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*