Apple se trezeste din somn?

ultima versiune de iPhone 3GS are matzele putin modificate. DevTeam spune ca 3GS-ul aparut pe piata in ultimele zile nu poate fi jailbreakuit si, ca atare, nici deblocat.

uite asa creste pretul la telefoanele refurbished sau la 3G si iPhone Classic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. hmm..asta nu e bine..doar ce mi-am comandat un 3GS 32Gb de la Orange..sper sa nu fie ultima versiune..unde ai gasit informatia? sa ma documentez si eu un pic..
    ms

  2. noile iPhone 3GS sunt intradevar modificate, si nu mai permit Jailbreak prin metoda “24kpwn” ca pana acum, cei de la Dev team au declarat da este mai mult o problema temporara decat un obstacol serios

    este vorba de cele fabricate luna asta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*