Live Blogging: Apple Rock & Roll

Credeam ca am uitat de evenimentul toamnei de la Apple? Rock & Roll Eventul de azi incepe la ora 20:00. Din pacate accesul meu la internet e limitat, asa ca sper sa iti pot da, din nou, informatiile interesante la timp.

In masura in care se poate, acest post va fi unul de Live Blogging. ora de mai jos este a Romaniei.

Evenimentul de azi are loc la Yerba Buena Center din San Francisco. Sesiunea de Live Blogging asistat de mai jos se adreseaza romanilor interesati de aceste informatii.

19: 14 – Preturile la iPod Touch au fost micsorate cu 40 dolari in US Apple Store. Pun pariu ca in Romania sunt aceleasi…

19:21 – oare cine va prezenta evenimentul de azi? Se intoarce Steve Jobs pe scena? Apple trebuie sa aiba jucarii prea bune, noi si frumoase pentru ca Steve sa-si faca aparitia. Un iPod cu camera nu stiu daca e de ajuns.

19:47 – Lumea intra in sala. Muzica Rock peste tot.

20:31 – dificultati tehnice. i’m back!

20:34 – recapitulam ce am pierdut pina acum: Steve Jobs s-a intors. Traieste datorita unui transplat de ficat.

iPhone 3.1 disponibil de azi!

20:37 – Avem iTunes 9: sincronizare mai bine facuta si mai detaliata. Poti sa aranjezi aplicatiile pe ecranul iPhone direct din iTunes! foto.

20:40 – iTunes LP vine cu versuri, poze si alte info despre albumele pe care le cumperi. Pentru filme exista “Extras” – un fel de continut auxiliar asemanator cu ceea ce e pe DVD acum.

20:44 – ni se prezinta cifre de vanzari de la iPod Touch si citeva demonstratii de jocuri.

20:53: noul iPod: 399 dolari pentru 64GB. WOW! cel de 32 scade la 299, iar cel de 8 la 199$.

20:57 – versiuni si mai ales preturi noi pentru iPod Classic. iPod Shuffle merge de acum cu mai multe tipuri de casti si vine in 5 culori: negru, argintiu, auriu, roz si blue. 4GB pentru 79 dolari. Exista si un Shuffle de metalic.

Toate sunt disponibile de azi.

21:02 – iPod Nano cu Video Camera! foto.

si daca asta nu era de ajuns, iPod Nano vine cu radio FM, microfon, voice over, speaker, ecran mai mare. 8GB pentru 149 dolari si 179$ pentru modelul de 16GB. e mai tare decit primul iPhone :)

21:10 – recital de final cu Norah Jones

mai e nevoie sa iti zic sa nu faci update inca la 3.1?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Deci ipod nano cu video camera, miso, dar ipod touch cu sau fara camera? ca nu ai mentionat.. in pretul ala ar fi super tare sa aiba.

  2. mda, era gadgetul perfect Ipod-ul Touch daca mai avea si GPS… poate tura urmatoare. Sper ca noul ITunes sa nu-mi faca probleme cu aplicatiile… mi se pare suficient de radicala schimbarea pt a ma astepta la noi standarde de securitate

  3. @Ionut: nu are camera…. se vand inca bine Ipod Touch-urile ca sa faca adaosuri inutile. Vor apare cand nu se vor mai vinde. In plus ar taia din succesul 3GS-ului. Eu unul prefer Ipod-ul fata de Iphone. Asta e, nu avem gadget-ul perfect – Ipod Touch cu GPS si camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*