Apple a ratat lansarea Snow Leopard?

fara reclame, fara cozi, fara noutati spectaculoase si, din fericire, fara un pret mare.

Nu stiu de ce, dar am senzatia ca puteau sa faca mai mult.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. singura explicatie este ca nu poate fi numit sistem de operare. ci un tweak mai degraba. si o alta cauza ar fi noul sistem de operare de la Microsoft. Windows 7. care rupe gura targurilor.

  2. Poate ca Apple nu face mare tam-tam la lucruri marunte. Poate ca o sa faca reclama peste reclama cand vor lansa OS X 11, ma intreb ce o sa fie atunci…sau cand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*