AppCamp vine la Mamaia

Stiam ca avem o gramada de developeri buni, si e ciudat ca abia acum incep sa apara evenimentele interesante pe la noi. Unul dintre ele se cheama AppCamp si are loc intre 3 si 6 septembrie la Mamaia, la hotelul Best Western Savoy.

AppCamp este prima scoala de vara dedicata IoT (Internet of Things). Participantii vor invata intr-un timp foarte scurt tot ce e nevoie pentru o solutie IoT. Cu alte cuvinte, in patru zile vor avea loc discutii tehnice sau de business intre developeri, studenti si mentori. Vor exista momente Hands-on si ateliere in care participantii isi perfectioneaza cunostintele legate de diferite platforme precum iOS, Android, Raspberry Pi si Arduino.

Primii mentori care si-au anuntat participarea la eveniment sunt Marius Mailat (Android), Sebastian Presecan (Java, Mobile Cloud), Petru Jucovschi (Windows, Raspberry Pi), Victor Gradinescu (Android), Mihaela Stroe (Soft skill) si Bogdan Nourescu (Google Cloud Platform).

Exista trei pachete disponibile pentru cei interesati:

– Pachet all inclusive (3 nopti cazare la hotel de 4*, masa, sucuri, pauze de cafea si accesul la toate activitatile evenimentului) – 300 euro + TVA (pana pe 31 august inclusiv);

– Pachet fara cazare (pranz, cina, sucuri, pauze de cafea si accesul la toate activitatile evenimentului) – 100 euro + TVA;

– Pachet student (3 nopti cazare la hotel de 4*, masa, sucuri, pauze de cafea si accesul la toate activitatile evenimentului) – 180 euro + TVA.

boio.ro, CityPodcast si Constanta News sunt parteneri media ai acestui eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*