ANSWEAR inspiră nu doar prin fashion. Descoperă noua campanie „Lifespiration starts here”

Noua campanie „Lifespiration starts here”

Inspirația te motivează la acțiune, îți trezește creativitatea și îți oferă aripi. Cea mai recentă campanie ANSWEAR, Lifespiration starts here, parte a strategiei de reîmprospătare a brandului, este captivantă și energizantă, prezentând eroine autentice care trăiesc viața la maximum, în felul lor. Simte inspirația și puterea stilului de viață care emană din noul spot publicitar!

ANSWEAR este unul dintre cele mai mari magazine online multibrand din Polonia, prezent în 9 țări, printre care și România. De 10 ani, ANSWEAR ascultă vocea și nevoile în continuă schimbare ale clienților. Selectează, inspiră și sugerează, oferindu-ți astfel mână liberă pentru a te bucura de viață mai mult și mai îndrăzneț. În noua campanie, ANSWEAR dezvăluie o nouă direcție de comunicare prin prezentarea unui spot publicitar care va încânta publicul.

În videoclip apar diferite femei. Toate au o trăsătură comună – sunt individualiste active și curajoase, conștiente de propria lor valoare. Ele sunt ceea ce vor să fie. Ele trăiesc așa cum vor să trăiască. Ele își valorifică pe deplin potențialul, își urmăresc pasiunile – sunt forța motrice a unei lumi în schimbare. Spotul este plin de energie feminină și emoții pozitive. Dans, box, călătorii, administrarea unei corporații sau urcarea într-un copac – fiecare femeie are propria idee originală pentru ea și nu se teme să o manifeste.

În videoclipul regizat de Monika Kmita, alături de actrițe, există adevărate eroine care își arată personalitatea unică. Pe ecran apare, printre altele, Izabela Sopalska-Rybak, antrenoare, activistă social, președinte a Fundației pentru persoanele cu dizabilități din Varșovia și jucătoare a echipei de rugby Warsaw Rugby Team on Four Kings Wheelchair. Și acestea sunt doar câteva dintre titulaturile ei. Acțiunile ei motivează în împlinirea visurilor indiferent de situație și schimbarea percepției societății în privința persoanelor cu dizabilități.

Spotul prezintă și profilul polonezei Bożena Wydrowska, un artist vizual, interpretă și coregrafă, una dintre cele mai recunoscute figuri de pe scena poloneză de voguing culture și promotoare a ballroom culture. Scenele de luptă au fost create cu participarea lui Sasha Sidorenko, boxer profesionist polonez și ucrainean, campioană europeană la box.

Campania face parte din implementarea strategiei Lifespiration starts here, care a fost inițiată prin introducerea colecției Girl Power a brandului answear.LAB  – creată de femei și pentru femei, fiind o manifestare a forței și a curajului feminin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*