Answear a adăugat în portofoliul său Abercrombie & Fitch, Coccinelle, Juicy Couture, Chiara Ferragni, Luisa Spagnoli, Liviana Conti, Tory Burch și Victoria Beckham

FOTO Sunday PR

Answear dezvoltă categoria de branduri premium și de lux, pune accent pe calitatea produselor și susține conceptul de sustenabilitate în industria modei. În prezent, pe answear.ro se regăsesc peste 150 de branduri high-end fashion, iar portofoliul se va extinde lunar.

Abercrombie & Fitch, Coccinelle, Juicy Couture, Chiara Ferragni, Luisa Spagnoli, Liviana Conti, Tory Burch și Victoria Beckham sunt cele mai noi branduri premium și de lux lansate pe answear.ro. Produsele vestimentare și accesoriile din colecțiile acestor branduri pot fi achiziționate de consumatorii de fashion online atât de pe website, cât și din aplicația Answear.

Acestea se alătură celorlalte branduri din categoria premium și de lux care se regăsesc pe Answear: Chloe, Tous, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Alexander McQueen, Michael Kors, Ralph Lauren, Versace.

Retailerul online Answear susține ideea sustenabilității în modă, de a cumpăra mai rar, dar mai calitativ, de la branduri și designeri care țin cont de sustenabilitate în realizarea colecțiilor de haine, încălțăminte și accesorii.

Answear încurajează consumatorii să cumpere piese evergreen, versatile, realizate din materiale de calitate, piese care pot fi integrate în diferite outfit-uri, care nu se demodează și pot fi purtate de la un sezon la altul, și le recomandă să investească sume mai mici în piesele foarte ”în tendințe”, pe care le poți purta doar într-un sezon, când sunt considerate la modă.

În acest sens, Answear a realizat împreună cu specialistul în modă Maurice Munteanu o serie de video-uri cu un conținut educativ de cea mai bună calitate, care să-i ajute pe cei pasionați de modă sau doar entuziaști să facă cele mai bune alegeri pentru stilul lor.

Maurice Munteanu a prezentat în aceste video-uri piese vestimentare de pe answear.ro, a făcut recomandări în ceea ce privește reîmprospătarea garderobei, iar utilizatorii au beneficiat de sfaturi utile și de calitate din domeniul vestimentar.
Brandurile premium și de lux disponibile pe Answear vor avea reducere în special de Black Friday, dar și de Answear Days (17-27 octombrie), când prețurile vor fi mai mici cu până la -50%.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*