angajatii Companiei Nationale Posta Romana rup tacerea

am scris despre posta romana de mai multe ori. incompetenta, mentalitatile invechite si practicile la limita legii au fost simtite de noi toti.

nu ma asteptam insa, sa primesc confirmari chiar din rindul angajatilor. insight-urile lor sunt la fel de “savuroase”:

“trebuie sa recunosc ca 8 din 10 angajati nu muncesc. chiar ma intristeaza. chestia este ca mai raman cei 2 care isi doresc sa faca treaba buna dar nu reusesc din cauza volumului extraordinar de munca deoarece ei trebiue sa suplineasca pe cei 8 de mai sus. majoritatea angajatelor(oficiantelor) din posta mai au 2-3 ani pana la pensie asa ca atunci cand s-a facut informatizarea nu au fost prea interesate sa invete asa ca habar nu au cu ce se mananca, si pe deasupra mai sunt si arogante si nesimtite cu clientul.

Iar eu daca ma pun in locul lor le cam dau dreptate. Nu este normal sa stai 15-20 min in fata acriturii de la ghiseu pana isi aduce ia aminte care ii este userul si parola de intrare intr-un anumit program.
Pana la privatizare asa ne vom tarai. Numai bine…”

nu am sa fac publiica identitatea angajatei de la Posta Romana. ma intreb ce au sefii postei sa facain privinta asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Chiar te rog sa nu faci publica identitatea celor care iti scriu. Nu de alta dar eu am pus problema si in fata sefilor si in schimb mi am creat o reputatie de scandalagioaca si indisciplinata. Sefilor le convine asa.Mjoritatea sunt si ei incompetenti iar cei mai capabili sunt marginalizati si dati jos.Este un cerc vicios. Poate presupusa privatizare va face o schimbare in bine.

  2. Ok. Mersi.Daca mai intrebari si nelemuriri referitor la normele cnpr ului, aici sunt.

  3. SITUATIE: acum vreo saptamana circula prin oficiu un tabel prin care un oarecare independent strangea semnaturi pentru apropiatele alegeri. Faza este ca deja erau completate numele, adresele si seriile de buletin ale oficiantelor. Si un biletel scris de seful in care ne spunea sa semnam. Toate colegele au semnat tremurand de frica, fara sa stie macar cine este individul care candida.Eu nu am semnat, nu il cunosc pe nenea candidatul.Sa vedem ce repercursiuni vor fi.Asta se intampla in posta romana.

  4. nu se poate ca bate la ochi si se prinde lumea cine si de unde sunt. pe private daca vrei se poate

  5. Mai am de facut public un abuz al sefilor din posta romana.
    Posta functioneaza dupa niste reguli ale ei, care sunt facute ca sa fie respectate numai cand vor sefii. una din reguli este ca dupa 5 ani de munca in functia de oficiant poti avansa la functia de oficiant superior(verificator), dar nu mai devreme.Aceasta regula se respecta numai cand vor ei, asa ca de curand avem o noua oficianta verificatoare care in toamna va implini 4 ani de posta, iar in ianuarie 2008 va fi avansata diriginta.amuzant, nu? ma consoleaza faptul ca macar es este competenta si isteata si decat sa ne fi pricopsit cu o baba acra si stafidita(la creier)mai bine asa.

  6. FRATEEEE…VINA LA OFICILU 19…SI AI SA TE INCHINI CE ACOLO…BOALA CURATA…MIROS…DE VOMITI…CAD POSTA BUCATA CU BUCATA…PE SHEFI IN DOARE IN COT….DIRIGINA O ,, CIFUTA” TOATA ZIUA URLA DE NUBUNA…ZICI CE E …OSPICIU…VERIFICA…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*