Andy Ostafi: fotografia de nunta dusa la rang de arta

Nu pentru ca eu si Lili eram in fata obiectivului…

Andy a facut o treaba excelenta si il recomandam cu placere oricui. Ne-a placut atentia lui pentru detaliu si mai ales rezultatul. Mai jos sunt doar citeva din fotografiile facute de Andy Ostafi. Restul le vezi pe site-ul lui.

Andy mi-a fost recomandat de catre Dan Paul. Am vazut ce poze face si am tinut sa il avem ca si fotograf pentru nunta. Realizez acum ca decizia a fost una foarte buna. Nu imi aduc aminte multe de la nunta si asta pentru ca, dupa o anumita ora, oboseala sau faptul ca faceam mai multe lucruri deodata isi spuneau cuvintul.

Dupa o nunta ramai cu putine amintiri, dar fotografiile si video le vei avea toata viata. Multi nu se uita la video decit o data sau de doua ori. In schimb fotografiile le dai tuturor si “te lauzi” cu albumele o viata. Nu face greseala sa iei lucrezi cu un fotograf oarecare. O nunta nu se intimpla de mai multe ori si e pacat sa nu beneficiezi de calitatea cea mai buna.

Andy stie asta si mi-a placut ca a oferit ce e mai bun – o atitudine corecta, calitate si atentie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. faza e ca ori se pricepe la editare foto, ori voi doi chiar sunteti simpaticuti si de aia…au iesit si pozele cum au iesit :-)
    Multa fericire sa aveti impreuna.

  2. Superbe poze. Realizate bine… atata timp cat nu e folosit intens, nu conteaza daca e folosit Photoshop sau nu. Andy Ostafi se pricepe. Apropos, a cui a fost ideea cu iPhone-ul ? nu de alta, dar probabil si eu as fi facut lafel…

  3. Felicitari pentru nunta. Fotografiile transmit rafinament, sunt sigur ca a fost o nunta eleganta si plina de voie buna. Andy e un fotograf excelent, fara doar si poate. O alegere mai buna greu s-ar fi putut face in Romania. Cat despre ‘capete taiate’, ca de aici m-au mancat degetele sa scriu, sper ca beneficiarul (Adrian) nu e de aceeasi parere. Imaginile de aici au valoare atat ca amintiri cat si ca realizare artistica si prezenta tuturor buclelor in imagini nu are legatura cu ‘a fi’ sau ‘a nu fi’ imagini extrem de reusite. La fotografiile de pasaport ar fi fost obligatorie prezenta intregii podoabe capilare. Sper ca Robert sa nu mi-o ia in nume de rau :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*