Android e mai bun. Da? Care?

Aud personaje care spun chestia din titlu. Lor vreau sa le arat poza asta. Vezi, mai jos, telefoanele cu Android OS vandute de operatorii de telefonie din US. Nici macar nu vreau sa ma gandesc la alte zeci/sute de terminale no-name care au pe ele Android.

Autorul pozei, un cunoscut designer, are ceva de spus si despre numele telefoanelor:

Do you want the Samsung Galaxy S™ II Epic™ 4G Touch (this is an actual product name. No, seriously, someone actually calls their phone that.), a Kyocera Milano? How about a Huawei M835? The Shenyang J-11? Whoops, that last one is actually a Chinese air superiority fighter, not a phone. I get confused sometimes.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Sincer, pe langa iPhone imi plac telefoanele din seria Nexus. Am umblat pe ele si nu m-au dezamagit.

 2. Pai, android nu e doar 1? Acolo nu ma bag in cearta. Uneori imi place mai mult AndroidOS.. de fapt de cele mai multe ori..Dar este o parere personala. Acum, daca intrebi de telefoane, d-astea sunt destule.. Galaxy S2, Htc Sensation/Sensation XE, si astea care au aparut in ultimele 2 luni si pe care nu le am urmarit, din punct de vedere hardware sunt mai “dotate” decat iphone.

 3. VAI DE CAPU MEU , acuma gata toti pun android ca pac-pac e mai smecher .. , toti care au din astea .. iPhone prostie vechi gunoi .. dada pana pun mana pe un 4S :)) fara suparare degeaba e Galaxy S2 sau mai stiu eu ce HTC .. tot iPhone a fost primu si va ramane !

 4. imi place si iphone-ul , dar si telefoanele cu android .. dar sincer prefer android-ul pt. ca ios-ul e plictisitor duap un timp.

 5. Am auzit de foarte multe ori argumentul conform caruia Android e mai bun pentru ca e open-source si n-am reusit sa pricep nicicum cu ce il ajuta asta pe utilizator. Eu zic ca-i mai prost pentru ca e open-source.
  Mai aud si comentarii de genul: “iOS nu-i bun pentru ca e un sistem (inclusiv iTunes si AppStore) controlat de Apple si nu vreau sa fiu ingradit.” Dupa mine astea sunt fie sechele din comunism la cei care au prins comunism, fie rebeliuni de dragul rebeliunii la cei mai tineri.
  Pe mine nu ma deranjeaza sa fac parte dintr-un sistem atata timp cat sistemul functioneaza corect si sistemul iOS cu tot ceea ce presupune el, inclusiv iStores, face asta.

 6. @daniel Unde dai si unde crapa ?!
  Concluzia era ca inainte sa te razvratesti impotriva unui “sistem”, in cazul nostru iOS+iTunes+AppStore ar fi indicat sa vezi ce presupune sa faci parte din acel sistem.
  Unii se razvratesc din principiu, probabil datorita unor sechele, iar logica lor e de forma comunism=sistem + comunism=rau => sistem=rau.
  Ce sa faci? la unii e mai greu cu a=b b=c =>a=c

 7. Dețin un HTC Desire, dar peste 2-3 luni voi achiziționa un iPhone 4S. De ce? Aplicațiile. Android Market-ul este o HARABABURĂ TOTALĂ! 60-70 din aplicațiile din Market sunt tot felul de “Hello world”, cu titluri chinezești, și WTF, găsești și aplicații de root-at telefonul (echivalentul jailbreak). E ca și cum Apple ar lăsa Cydia în App store…

  Hardware-ul lui HTC e OK. Dar Android m-a desamăgit. Foarte fragmentat, proastă calitate a aplicațiilor, te rogi de ei pentru un 0.0.1 în plus la Android…

  My 0.2$

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*