Andra este noul ambasador de brand TransferGo

Andra este noul ambasador de brand TransferGo. FOTO Echipa de PR

Andra este noul ambasador de brand TransferGo, parteneriatul reprezentând o continuare firească a proiectelor pe care compania de transferuri internaționale online și îndrăgita artistă le-au desfășurat împreună de-a lungul anilor și face parte din strategia TransferGo de a fi alături de românii de peste hotare.

“La TransferGo știm că în spatele banilor pe care românii din diaspora îi transferă prin intermediul aplicației noastre stau dorul de casă și de cei dragi, sacrificii, eforturi și multă muncă. Considerăm că melodiile Andrei exprimă emoțiile pe care le simt milioane de români stabiliți în străinătate, astfel că vocea Andrei este și vocea lor, iar acum ne bucurăm să fie și vocea noastră”, a declarat Marius Nedelcu, Chief Marketing Officer TransferGo.

Transferurile cu România reprezintă 20% din întregul flux de bani transferați prin intermediul platformei Transfergo.com, la nivel global, iar ponderea tranzacțiilor efectuate de români, din totalul tranzacțiilor clienților din toată lumea, se menține de asemenea constantă, în jurul aceleiași valori de 20%. Majoritatea acestor tranzacții au fost efectuate prin aplicația mobilă TransferGo, România fiind de altfel țara cu cea mai mare rată de utilizare a aplicației, de peste 90%.

Comparativ cu anul precedent, în 2021 TransferGo a înregistrat și o creștere cu 30% a transferurilor efectuate către România din țările nordice și Germania, o consecință a faptului că mulți români s-au orientat în ultimii doi ani către țări cu o situație politică și economică mai stabilă. Mai mult, potrivit unor date interne ale companiei, ca urmare a unor evenimente internaționale precum Brexit sau pandemia, 15% din clienții platformei și-au schimbat deja adresa de reședință din Regatul Unit cu una din țările nordice sau Germania, în timp ce un număr considerabil de români s-au întors în aceeași perioadă din UK, cu intenția de a se reloca ulterior într-o țară cu o situație mai stabilă, unde pot câștiga venituri mai mari.

În ceea ce privește numărul global de clienți, în 2021 compania a atins 3,5 milioane de utilizatori. Dintre aceștia, românii se clasează la loc de cinste,  numărându-se printre cei mai fideli utilizatori ai serviciului, cu cea mai bună rată de retenție.

 “De câte ori urc pe scenă în fața românilor din diaspora se întâmplă ceva magic: muzica de acasă le trezește un dor imens de țară, iar eu mă încarc cu energia lor, cu iubirea pe care o resimt față de ceea ce le lipsește. Îi admir pentru că își construiesc un prezent și un viitor departe de locurile în care s-au născut, pentru că multora le este greu. Sper că muzica mea le aduce alinare, preț de câteva clipe, că uită că sunt departe de țară și de cei dragi. Mă bucur că alături de TransferGo am din nou ocazia să le transfer românilor din diaspora energie, gânduri bune și toată prețuirea mea”, a mărturisit Andra.

Comunitatea românilor din diaspora numără peste 6 milioane de persoane și tot atâtea povești de viață, iar TransferGo este soluția cea mai la îndemână pentru imigranții români care lucrează în străinătate și trimit bani acasă, fiind ieftină – datorită taxelor mai mici față de metodele de transfer tradiționale, simplă – prin eliminarea procedurilor birocratice întâmpinate la transferul bancar și rapidă – prin posibilitatea de transfer instant.

Pe plan local TransferGo este prezent din 2015, iar pe parcursul acestor ani serviciul a fost utilizat de milioane de români, care și-au susținut astfel familiile de la distanță.

Colaborarea cu Andra va include atât campanii integrate cât și alte tactici de comunicare, precum activări în mediul online, obiectivul principal al TransferGo fiind acela de a deveni, împreună cu cunoscuta artistă, vocea românilor din diaspora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*