Amanarea iOS 4.2

Ce imi plac oamenii care cred in toate prostiile pe care le citesc pe net. iOS vine pe 12 noiembrie!!! Really? A trecut ziua de vineri si nu am vazut niciun iOS?

Aceleasi personaje, sustin apoi ca iOS 4.2 a fost amanat.

Nimic mai gresit! iOS 4.2 nu a fost anuntat de catre Apple ca vine pe 12 noiembrie. Era doar un zvon de doi lei pe care doar cei care nu inteleg cum sta treaba cu Apple l-au crezut si l-au dat mai departe. iOS 4.2 este in grafic. Daca Apple zice ca vine in noiembrie, fii sigur ca nu o sa fie niciodata mai dereme de jumatatea lunii.

Sa nu uitam ca primul iPhone a venit pe 29 iunie, intr-o zi de vineri seara. Ei s-au tinut de promisiune si l-au lansat in iunie, nu?

Ai vazut pe boio.ro v-un post legat de aparitia iOS pe 12 noiembrie? Dar despre amanarea lui pina pe 16 noiembrie? Nu! Asta face diferenta dintre bloggerii care inteleg cu ce se mananca Apple si cei care copiaza stiri la norma de pe toate site-urile.

Think!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*