ALTIUS, compania care oferă soluții veterinare premium, alege spațiul One Tower pentru birourile sale

One Tower

Compania ALTIUS, lider în piața veterinară din România, și-a relocat birourile în spațiul clădirii One Tower, una dintre primele clădiri verzi din România, din luna aprilie a acestui an. Clădirea de birouri clasă A din cadrul dezvoltării multifuncționale One Floreasca City găzduiește deja o comunitate de companii de top, care beneficiază de spații de lucru moderne și certificate.

ALTIUS, înființată în 1999, aduce în permanență inovație în domeniul medical veterinar și lansează pe piața din România cele mai noi produse ale unor producători renumiți la nivel global. De asemenea, compania investește în educarea medicilor veterinari, susține numeroase activități educaționale precum conferințe, workshop-uri și oferă burse de sprijin pentru obținerea de către specialiștii români din domeniul medicinei veterinare a celei mai înalte calificări din Europa.

Echipa ALTIUS s-a alăturat comunității în continuă creștere de la One Tower începând cu această lună, ocupând un spațiu de birouri cu o suprafață de 690 de metri pătrați, un spațiu modern, care întrunește toate standardele de ultimă generație în ceea ce privește siguranța la locul de muncă. Clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, nivelul superior prevăzut de această certificare. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se confirmă sănătatea și siguranța chiriașilor la locul de muncă. Echipele care lucrează aici beneficiază de un mediu de lucru cu design atrăgător și confortabil, precum și cu sisteme performante de încălzire și ventilație. În plus, conceptul centrat pe comunitate care stă la baza acestei dezvoltări imobiliare oferă chiriașilor o serie de facilități integrate, dar și acces la restaurante și cafenele chiar în incinta ansamblului.

„Ne bucurăm să facem acest pas în evoluția companiei noastre. Este un gest menit a oferi membrilor echipei accesul la un mediu de lucru modern, aproape de facilitățile excepționale ale ansamblului One Floreasca City. Intenția noastră este de a menține birourile companiei pentru o durată lungă de timp în One Tower, încurajați fiind de faptul că această clădire este una care va rămâne un reper de modernitate și sustenabilitate pentru mult timp de aici inainte”, a declarat Maria Dunăreanu, Director de Marketing al ALTIUS SA.

„Salutăm decizia companiei ALTIUS  de a-și reloca birourile într-un spațiu contemporan și care oferă toate beneficiile unei clădiri riguros certificate. Astfel de birouri precum cele de la One Tower sunt din ce în ce mai căutate de companiile care pun accent pe un mediu de lucru sănătos pentru echipele lor. Avem convingerea că productivitatea și creativitatea sunt încurajate și printr-un mediu modern, confortabil, cu tehnologii de ultimă oră și acces la numeroase servicii chiar în cadrul ansamblului”, adaugă Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Alte companii care au ales One Tower ca sediu pentru echipele lor sunt McCann Worldgroup România, compania de consultanță imobiliară CBRE, Sanador, firma de avocatură CMS România, grupul Element, companiile farmaceutice Egis și Astellas, compania Saint Gobain.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*