Altex România inaugurează primul magazin din Caransebeș

FOTO Altex

Altex România continuă extinderea lanțului de magazine și deschide primul centru electro-IT din Caransebeș. Extinderea rețelei Altex vine ca răspuns la nevoia clienților de a avea acces rapid și ușor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț. Magazinul proprietate, deschis pe 16 martie, aduce peste 1.500 mp de tehnologie și stații electrice de reîncărcare pentru clienți, în urma unei investiții de peste 3 milioane de euro.

”Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea primului magazin Altex din municipiul Caransebeș. Ȋn toate orașele ȋn care suntem prezenți cu magazinele Altex am reușit să facem diferența ȋn viețile locuitorilor, iar acest lucru ne-am propus și pentru cei din municipiul Caransebeș și împrejurimi, să facem tehnologia accesibilă tuturor.” a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Primul magazin Altex din municipiul Caransebeș, și al doilea din județul Caraș-Severin, este situat pe strada Ardealului, nr 83-87, are o suprafață comercială de 1.500 mp, un stoc de peste 40.000 de produse. Magazinul este dotat cu tehnologie de ultimă generație precum display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a prețurilor la raft. În plus, Altex își menține strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon iar pe clădirea magazinului urmează să fie implementat un sistem cu panouri fotovoltaice. În parcare, clienții vor avea la dispoziție stații de încărcare cu trei prize fast-charge, pentru mașinile electrice.

Toți cei care vor vizita magazinul Altex din Caransebeș în ziua deschiderii, sunt așteptați cu o mulțime de surprize, concursuri cu premii, oferte speciale, dar și momente artistice, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Ansamblul Junii Gugulani o să încânte publicul cu un show de excepție cu dansuri românești, sârbești și țigănești, iar pentru cei mici Altex a pregătit face paintig și modelare cu baloane.

Doar ȋn ziua deschiderii, joi 16 martie, magazinul Altex are program extins, de la 7:00 la 21:00. Programul normal este de luni până sâmbătă, între orele 9:00 – 20:00, iar duminică, între orele 9:00 – 18.00.

În perioada 16 – 23 martie, toți clienții magazinului Altex din Caransebeș  pot profita de ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă o rată cadou la orice produs achiziționat în rate fixe egale. Această ofertă este valabilă pentru cumpărături în rate, în valoare de minimum 2.000 lei. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 16 – 22 martie 2023 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Caransebeș.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*