Altex dă startul campaniei Black Friday de vară cu reduceri de până la 50%

FOTO Altex

Altex, liderul în domeniul electro-IT din România, a pregătit oferte semnificative la o gamă variată de produse în cadrul campaniei de vară Black Friday, care va începe joi, 10 august. Până pe 16 august, clienții vor putea achiziționa mii de articole cu un discount de până la 50%, disponibile atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy din întreaga țară, cât și online, pe platformele altex.ro și mediagalaxy.ro. În plus, cumpărătorii care folosesc aplicația Altex se bucură de startul campaniei cu două ore mai devreme, de la ora 07:00 dimineața.

Cele mai mari reduceri sunt înregistrate la produsele din gama de băuturi și cafea, de până la 50% iar articolele din categoria mobilier, sanitare și bricolaj au un discount chiar și de până la 40%. Electrocasnicele mari și produsele de climatizare pot fi comandate cu reduceri de până la 35%. De asemenea, articolele din categoria de entertainment & gaming, telefoane, tablete și smartwatch-uril au reduceri de până la 30%, alături de gama de electrocasnice mici, menaj și categoria de anvelope și electronică auto.

La achiziționarea produselor din gama de laptopuri, PC-uri, monitoare și imprimante, cumpărătorii vor avea parte de reduceri de până la 30%. Articolele pentru copii au reduceri de până la 30%, în timp ce cosmeticele și produsele pentru îngrijire personală au un discount de până la 25%. În ceea ce privește categoria de televizoare, audio-video și foto, aceasta înregistrează reduceri de 20% în timpul campaniei de Black Friday de Vară. De asemenea, în perioada 10-16 august, produsele de tip vehicule electrice și sport au reduceri de până la 20%.

Toate comenzile efectuate pe website sau în aplicația Altex, vor beneficia de transport gratuit, cu excepția produselor de mari dimensiuni și băuturi.

“Campaniile Black Friday sezoniere sunt deja o tradiție pentru Altex. O tradiție în a organiza evenimente de cumpărături, în care clienții să poată achiziționa produsele dorite la cele mai mici prețuri din România. Fiecare dintre noi are o listă de produse, pentru care așteaptă momentul potrivit să le cumpere. Black Friday de Vară este un moment potrivit să ne satisfacem aceste nevoi. Inovația și avansul tehnologiei ne ușurează și ne îmbunătățesc viața, iar în multe cazuri ne ajută să fim mai eficienți în ceea ce privește consumul și costurile.” – Raul Filip, Director de Achiziții Altex România.

Exclusiv online, clienții pot opta pentru servicii de finanțare, la orice produs, cu rate fixe și dobândă începând de la 1% pe lună, asigurate de Credex, dar și de 36 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Altex Travel se alătură campaniei cu reduceri semnificative la pachetele de călătorie. În perioada 10-16 august, Altex Travel propune clienților o ofertă exclusivă pentru vacanță, sejur de 7 nopți, all inclusive, în Hurghada, Egipt, cu zbor charter din București, tarif începând de la 389 euro/persoană.

Alternativ, clienții pot alege un sejur de 7 nopți, all inclusive, în Antalya, Turcia, cu zbor charter din București, începând de la 389 euro/persoană.

Black Friday de Vară începe joi, 10 august 2023, la ora 07.00, în aplicația Altex, și de la ora 09.00 online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro, dar și în rețeaua națională de magazine Altex & Media Galaxy. Campania de Black Friday de Vară se încheie pe data de 16 august 2023, la ora 23.59.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*