Altex continuă investițiile ȋn magazinele din toată țara: Media Galaxy Brașov a fost reamenajat

Media Galaxy Brasov. FOTO Altex

Altex, liderul pieței electro-IT din România, continuă planul de investiții ȋn modernizarea și tehnologizarea magazinelor. Procesul de reamenajare al Media Galaxy Brașov s-a ȋncheiat pe 28 octombrie. Evenimentul a coincis cu startul campaniei de Black Friday, ȋn care clienții beneficiază de cele mai importante reduceri din an.

,,Continuăm să investim ȋn deschiderea de noi magazine, dar și ȋn modernizarea celor existente. Ȋn același timp, instruim echipele interne pentru a fi pregătite să răspundă tuturor ȋntrebărilor clienților, despre toate produsele. Magazinele Media Galaxy sunt cu și despre tehnologie, iar noi trebuie să fim un etalon la acest capitol.

Pe de altă parte, ne concentrăm pe a oferi o experiență sigură de cumpărături, ȋncă de la ȋnceputul pandemiei. Am luat toate măsurile impuse de lege, de la triaj, la distanțarea fizică”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Pe lângă schimbarea mobilierului, a sistemelor tradiționale de iluminare, cu cele LED, care au un consum redus de energie, au fost introduse etichete electronice și displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor. Astfel, clădirea este ȋn linia politicilor verzi ale companiei, și oferă clienților o experiență in store ȋmbunătățită.

Situat pe Calea București, nr. 109, magazinul Media Galaxy din Brașov are o suprafață de peste 3.000 mp și promite să acopere toate nevoile de tehnologie ale vizitatorilor, la cel mai bun raport calitate-preț. Tot ȋn Brașov, retailer-ul mai deține două magazine Altex (ȋn Mall Afi și Complex Comercial Auchan).

Reamenajarea magazinului coincide cu startul campaniei Black Friday 2021, ȋn care clienții pot beneficia de cele mai importante reduceri ale anului, la sute de produse din toate categoriile. Ȋn plus, locuitorii Brașovului și cei din ȋmprejurimi, vor avea parte și de o ofertă locală, dedicată inaugurării:

–           aspirator robot Rowenta cu 492.87 lei (reducere 69%);

–           cuptor ȋncorporabil Beko cu 989.95 lei (reducere 45%);

–           uscător de rufe Whirlpool cu 1425.94 (reducere 38%);

–           laptop Lenovo cu 1399.9 lei (reducere 30%).

Media Galaxy Brașov va fi deschis de luni până duminică între orele 9:00 – 21:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*