Altex continuă campaniile cu oferte imbatabile. Black Friday de Primăvară ȋncepe pe 28 aprilie

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței electro-IT din România, continuă campaniile de succes cu oferte imbatabile. Pe 28 aprilie, Altex a dat startul evenimentului Black Friday de Primăvară. Timp de o săptămână, până pe 4 mai, retailer-ul oferă clienților reduceri de până la 50%, la numeroase produse care pot fi achiziționate din magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara, dar și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

”Black Friday de Primăvară este un eveniment recurent prin care Altex își dorește să aducă tehnologia mai aproape de români și să o facem accesibilă cât mai multor persoane. Avem oferte imbatabile, reduceri importante la o gamă variată de produse și, ȋn plus, oferim clienților livrarea gratuită a comenzilor online cu o valoare mai mare de 100 de lei”, spune Raul Filip, director de achiziții Altex România.

În săptămâna 28 aprilie – 4 mai, pasionații de cumpărături au la dispoziție prețuri cu până la 50% mai mici la produsele de gaming, entertainment și băuturi. De asemenea, articolele din gama de bricolaj, grădină și mobilă au reduceri de până la 40%. La fel și electrocasnicele mici, produsele cosmetice & beauty, dar și de menaj. La achiziționarea de electrocasnice mari, clienții beneficiază de reduceri de până la 30%, în plus Altex oferă un voucher ”rabla” în valoare de 150 lei, dacă se aduce un produs vechi la schimb. Tot cu 30% sunt reduse și telefoanele, tabletele și smartwatch-urile.

În aceeași perioadă, clienții Altex beneficiază de oferte la serviciile de finanțare. Credex sărbătorește Black Friday de Primăvară cu rate fixe și dobândă de la 1% pe lună, la orice produs. Și băncile partenere vin cu oferte avantajoase pentru clienții Altex, 36 de rate fără dobândă prin cardurile BRD și 12 rate fără dobândă cu Crad Avantaj.

Altex și Media Galaxy, super-oferte imbatabile!

De Black Friday, și Altex Travel vine cu reduceri semnificative la pachetele de călătorie. De exemplu, un sejur de 7 nopți, ultra-all inclusive, în Antalya, pornește de la 579 de euro/ persoană. Ȋn Maldive, o vacanță de 7 nopți, cu mic dejun inclus, costă de la 1.099 euro/peroană.

Magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara au pregătit stocuri suficiente pentru toți clienții, iar personalul este pregătit să ofere consultanță de specialitate clienților care au nevoie de informații suplimentare sau care își doresc să testeze produsele, înainte de achiziție.

Cei care doresc să comande online, au livrare gratuită, la produsele peste 100 lei și cu o greutate mai mica de 30 de kilograme. Iar pentru produsele voluminoase, Altex pune la dispoziția clienților serviciul de livrare cu doi curieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*