Altex anunță că PlayStation 5 cu jocul God of War: Ragnarok va fi disponibil pentru comandă exclusiv pe site sau în aplicație, din data de 7 februarie

FOTO Altex

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, anunță un eveniment de vânzare pentru iubitorii de gaming, pe 7 februarie de la ora 07:00. Un nou stoc de console  PlayStation 5 va fi pus la vânzare exclusiv online pe altex.ro sau în aplicația Altex, pe principiul primul venit, primul servit. Consola PlayStation 5 vine la pachet cu jocul God of War: Ragnarök, considerat unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2022.

”Consola PlayStation 5 este extrem de căutată de clienți dar totodată un produs care se aprovizionează cu dificultate, în mai multe valuri, și care are un stoc redus la nivel mondial. Din acest motiv, am decis să organizăm acest eveniment de vânzare, prin care anunțăm clienții din timp, pentru a se pregăti pentru startul vânzării de pe 7 februarie de la ora 07:00 și pentru a avea mult mai multe șanse să între în posesia consolei mult dorite.”, a declarat Raul Filip, Director Achiziții Altex România.

Începând cu data de 7 februarie, de la 07:00 dimineața, consola PlayStation 5 cu joc God of War: Ragnarök va fi disponibilă pentru comandă pe altex.ro sau în aplicația Altex la prețul de 3.149,90 lei, prin plata cu card bancar, de debit sau de credit.

Fiecare client va putea achiziționa o singură bucată pentru consolă PlayStation 5 cu joc God of War: Ragnarök.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*