Allis Electronics relansează magazinul online GSMfit.ro, dezvoltat de Zitec

Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec
Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, anunță dezvoltarea noului website GSMfit.ro pe platforma de e-commerce Magento 2. Magazinul online este deținut de Allis Electronics, una dintre cele mai vechi și importante companii pe piața de distribuție și comerț de telefoane mobile și accesorii GSM din România.

Echipa Zitec a facilitat migrarea magazinului online de pe platforma Magento 1 la Magento 2.3. Astfel, prin noua platformă, noul website GSMfit.ro va oferi o experiență vizibil îmbunătățită pentru toți utilizatorii, un mod modern de afișare a produselor, dar și o procedură mai clară și mai rapidă de finalizare a comenzilor.
De asemenea, pentru clienții fideli ai magazinului online, compania va dezvolta împreună cu Zitec și un program de fidelizare, GSMfit Club, prin care membrii vor beneficia de discount-uri de prețuri și oferte speciale.

„Într-un domeniu inundat de produse contrafăcute, multe dintre acestea cu proveniență din piața gri, scopul GSMfit este de a oferi produse 100% originale, la cel mai bun raport calitate – preț. Suntem bucuroși să înglobăm toată experiența noastră de peste 20 de ani în comerțul de produse de telefonie în noua platformă GSMfit.ro, cu ajutorul partenerilor de la Zitec, și astfel să oferim o experiență de utilizare superioară cumpărătorilor noștri fideli”, a declarat Alina Stănescu, Marketing Manager al Allis Electronics.

„Transformarea digitală a unei afaceri este foarte importantă pentru viitorul activității acesteia, și susținem această idee în contextul actual mai mult decât oricând. O platformă e-commerce optimizată înseamnă o experiență îmbunătățită pentru utilizatori, care îi va face cu siguranță să revină. În prezent, suntem singura companie românească partener Magento Business, ceea ce ne oferă posibilitatea să livrăm cele mai bune soluții personalizate și cele mai noi tehnologii pentru magazinele online ale clienților noștri”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Din luna octombrie a anului trecut, Zitec este oficial singura companie românească partener Magento Business, platforma e-commerce lider în lume. Compania dezvoltă proiecte utilizând Magento din 2012, iar de atunci specialiștii Zitec au obținut mai multe certificări precum Magento 2 Certified Professional Developer și Magento 2 Certified Associate Developer. Printre clienții care au beneficiat de soluții Magento se numără: Porsche Romania, eMag, Flanco, iELM, Vector Watch, Altex, Urban Monkey, PPT – Prețuri pentru tine, Tech-Con, Love Crafts sau Zonia.

Zitec are o experiență de peste 17 ani în dezvoltarea de magazine online pentru clienții din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului mai mult de 650 de proiecte în peste 15 țări de pe trei continente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*