All-in-one USB Cable

O jucarie de genul asta ar merge de minune cu noul meu incarcator USB de masina. Daca ar avea si o mufa pentru incarcat telefoane Nokia ar fi exact ce-mi trebuie.

Compania producatoare mare are si alte produse care arata bine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Sa speram ca acel adaptor pentru iPod/iPhone/iPad are in realitate 30 de pini, si nu 40 :D
    Arata bine jucaria, e utila daca ai nevoie de toti cei 3 conectori, dar nu in acelasi timp

  2. Faina Ideea.Oricum era mai simplu ca si Apple sa treaca la MicroUSB.Dar ei tot pe politica asta aiurea merg (ca dealfel si MicroSim o tampenie enorma)

  3. apple 30 pin adaptor este mult mai mult decat un usb, care are doar o alimentare de 5 v si transmisie. Fara acei 30 pini nu ar mai avea acel mare ecosistem de produse auxiliare, boxe, etc.. nu o sa renunte probabil niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*