Al cui fanboy ai putea sa fii?

Hai sa ne jucam putin. Cum ar fi sa fii Fanboy al unui produs pe care, in mometul de fata nu il folosesti deloc, dar pe care il admiri in secret?

Eu cred ca as fi un fanboy pentru anumite parti de produse. Lasa-ma sa explic: cred ca mi-ar placea sa folosesc un Kindle sau un Nook. As explica tuturor avantajele, as scrie despre ele toata ziua si mi-as convinge prietenii sa le cumpere. La fel, cred ca as fi un bun promoter pentru Ubuntu, sau alte arome moderne de Linux.

Poate ca mai sunt si alte produse/branduri dar nu vreau sa le enumar pe cele pe care oricum le folosesc deja (chiar daca in masura mai mica). Admir Underdogs, dar nu produse slabe sau falite.

Dar tu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu sunt un mare Fanboy de care zici tu al iPad-ului si al iMac-ului. Ambele mi le doresc, iMac-ul imi e aproape necesar dar pe niciunul din ele nu am avut inca posibilitatea sa le cumpar.
    Iar apoi e Citroen, care e la un cu totul alt nivel :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*