ai fata de laptop?

Nec scoate pe piata jucarii noi in domeniul laptopurilor. ultima inventie va avea racire cu apa (asta nu e ceva prea nou. poate doar la laptopuri).

o alta functie interesanta e legata de webcamul incorporat. computerul va avea un sistem de recunoastere a fetei utilizatorului. si daca nu semeni cu tine- cel de cu o zi in urma nu iti mai poti folosi laptopu.

sa zicem ca ai cazut de pe munte si ti-ai rupt fata si ai nush ce bandaje si un ochi vinat – te-ai lins pe bot de bloggerit pt ca nici laptopu nu vrea sa se mai deschida cind te vede asa…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*