ai cosuri pe fata?

daca dai 150 para scapi de acnee …electronic (cu asta)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. am cosuri pe fata si chiar foarte multe.imi este rusine sa ies din casa.Spuneti-mi va rog cum sa fac sa-mi treaca aceste cosuri.

  2. @titi: xista si metode mai ieftine si mai la indemina romanilor cum ar fi o crema/gel luata de la dermatolog. si este eficace daca urmezi tratamentu asa cum trebuie…

  3. Hey!Buna!Vreti sa scapati de cosuri?Eu m-am dat pe fata cu clear si rezultatele au fost extrem de bune! M-a lasat fara cuvinte.Ma dau in fiecare zi cu clear.Dimineata,seara si uneori chiar si la amiaza.Mai este o solutie ca sa scapi de cosuri:TINTURA DE SANZIENE SAU ARGILA!Sunt si ele foarte bune.Sper sa iti fie de ajutor sfatul meu :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*