FOTO VIDEO De unde îmi place să cumpăr mici accesorii / electronice de calitate

Accesorii utile de la Ikea. FOTO Adrian Boioglu / boio.ro
Accesorii utile de la Ikea. FOTO Adrian Boioglu / boio.ro

Atunci când vrei să-ți cumperi un cablu pentru telefonul mobil sau un încărcător bine făcut, ultimul lucru la care te gândești este Ikea. Da, magazinul scandinav de mobilă are și astfel de produse.

În acest video vezi care sunt accesoriile pe care le-am cumpărat de la Ikea în preajma Crăciunului: cabluri cu țesătură textilă și încărcătoare USB triple.

Poate că vei spune: “da, dar are putere prea mică”. Ei bine, eu le găsesc utile la birou sau lângă noptieră. De ce? Pentru că am pe birou cel puțin 6 dispozitive care au nevoie să fie încărcate periodic. De multe ori se întâmplă să stea două sau chiar trei dintre ele la încărcat simultan. Și atunci un astfel de device este util. Ikea vinde și varianta cu un USB A și un port USB-C. Acela este util pentru cei care au un MacBook Air, un iPad sau chiar un iPhone 12.

Ce îmi place la accesoriile electronice vândute de Ikea? Faptul că sunt aproape nebranduite – numele Ikea apare destul de subtil și micuț, pe o laterală. Prețul este și el bun.

Atunci când vine vorba de cabluri, am mare grijă de cablurile mele de la Apple, dar albul acela nu rămâne așa pe vecie. În plus, un cablu învelit într-un mesh textil este mai rezistent în timp. Ikea oferă cablurile din video la un preț de până în 25 lei. Vin pe un gri închis, mesh textil și mufe cauciucate cu un “grip” bun pentru momentul în care le scoți din priză sau din device, după folosire.

Apropo, Apple oferă și cabluri USB – Lightning sau USB C – Lightning. Le găsești dacă dai o căutare, la ei pe site, după “USB iluminat” sau după “Lillhult”. Da, Ikea a încercat să traducă numele portului de la Apple.

În plus, gama Ikea de produse din categoria Smart Home e din ce în ce mai mare. Îmi fac cu ochiul jaluzelele acelea cu telecomandă și lampa cu încărcător wireless pentru telefonul mobil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*