REVIEW A6 Hardcover Notebooks – care este cea mai bună agendă de buzunar

Adrian Boioglu - review de agende A6. FOTO Mitică Raftu
Adrian Boioglu - review de agende A6. FOTO Mitică Raftu

De ceva vreme, așa cum am povestit și în podcastul micON, îmi place să scriu din nou pe hârtie. Iar dacă tot fac asta, am zis să testez cele mai bune agende. Am început cu agendele A5. Le folosesc pentru jurnalul zilnic. Dar simțeam nevoia unei agende în format mai mic, de buzunar.

Așa am început să cercetez piața pentru o agendă A6. Și am zis să văd ce oferă marile brand-uri. Am cumpărat tot ce am găsit de la Leuchtturm1917, Moleskine, Dingbats și Aisbugur. Am luat și câteva agende no-name de pe un site chinezesc și am făcut un mega-review. Îl poți vedea în video de mai jos.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*