A treia generație de roboți de aspirare Scout RX3, lansată de Miele

A treia generație de roboți de aspirare Scout RX3, lansată de Miele. FOTO SmartPoint

Pentru mulți dintre noi, în bucătărie trebuie curățat de fiecare dată după ce este servită masa, în living-room trebuie dat cu aspiratorul zilnic și ar fi util să putem vedea de la distanță dacă totul este în ordine acasă. Noua generație de roboți de aspirare Miele Scout RX3 oferă astfel de funcții inovatoare și aduce confort pentru utilizatori, prin îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește puterea de aspirare. Scout RX3 este disponibil pe piața din România începând cu luna septembrie.

Robotul de aspirare poate fi acum mai ușor de controlat de pe telefonul mobil, inclusiv pentru unele funcții precum timp sau status, datorită noii aplicații, complet refăcute. Un alt aspect important pentru noua generație este că modelele Scout RX3 Home Vision HD au integrată o cameră HD, care transmite imagini de înaltă rezoluție direct pe telefon sau tabletă. La fel ca celelalte aparate Miele, robotul, conectat prin WiFi, răspunde la comenzi primite din partea asistentului vocal Alexa de la Amazon. Este suficient o comandă precum „Alexa, spune-i lui Miele să curețe în bucătărie” pentru ca Scout să înceapă aspirarea în anumite zone predefinite.

Cu lansarea celei de a treia generații, Miele a îmbunătățit și mai mult sistemul de navigație al robotului. Datorită celor două camere, Scout RX3 curăță în fiecare colț și aspiră în mod sistematic fiecare centimetru pătrat din suprafața casei. Robotul poate identifica întreaga cameră și obiectele 3D, astfel că este capabil să calculeze dimensiuni sau distanțe și poate depista și evita cu precizie treptele, mobila și alte obstacole chiar și atunci când este întuneric. Cu o înălțime de doar 8,5 cm, aspiratorul robot încape fără efort sub dulapuri și canapele pentru o curățenie temeinică. În cazul în care rămâne blocat, o notificare în privința erorii va arăta cu precizie care este problema și cum poate fi rezolvată.

Bateria reîncărcabilă de 5200 mAh litiu-ion are o autonomie de 120 de minute, suficient pentru a curăța o suprafață de până la 120 de metri. Când bateria este descărcată, Scout RX3 găsește singur drumul spre stația de reîncărcare, care acum poate fi fixată în siguranță pe podea. Odată reîncărcat, robotul își reia activitatea exact de acolo unde a rămas când s-a descărcat bateria.

Cu sistemul său testat Quattro Cleaning Power în 4 trepte, Scout RX3 are o putere mai mare de aspirare pe orice suprafață. Optimizarea tehnică a motorului, performanța crescută a aerului și bara de curățare cu peri duri asigură o mai bună îndepărtare a prafului fin, în special de pe covoare. Curățarea colțurilor și a covoarelor cu țesătură scurtă este mai eficientă datorită noilor perii laterale cu 20 de brațe.

Scout RX3 este disponibil în trei versiuni: în timp ce primul model, Scout RX3 negru, are o durată de funcționare a bateriei de până la 60 de minute, Scout RX3 Runner, cu finisaj de bronz perlat, aspiră până la de două ori mai mult timp. Scout RX3 Home Vision HD, cu finisaj perlat auriu roz, are de asemenea o autonomie mare, și în egală măsură, transmite imagini live către un dispozitiv final datorită camerei sale HD. Modelele de bază și modelele emblematice sunt deja la vânzare, iar Scout RX3 Runner va fi disponibil începând cu luna octombrie 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*