a mai trecut un paste

de 2 ani si ceva de cind sunt in state am pierdut 3 sarbatori de paste. asta inseamna mai putin miel, drob, cozonac, oua…

cu alte cuvinte ar trebui sa fiu mult mai sanatos, sa am ficatul mult mai putin atacat si burta mai mica…

azi nici nu am simtit ca a fost pastele. singura mancare mai romaneasca era un pateu de ficat (de porc) si cam atit…

ca sa nu mai zic ca a fost cea mai lunga zi si mai obositoare zi din ultima vreme…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salutare Adi. Ti-as spune Hristos a inviat dar mi-e teama sa nu fiu penibila. Nu stiu cum naib am ajuns pe blog-ul tau. Cred ca “googaleam’, cum am remarcat ca se spune, si m-am trezit cu o fatza cunoscuta sub nas. Well, n-am inteles mai nimic din blog-ul tau insa m-am bucurat sa aflu cate ceva de pe-acolo de unde esti. Ma gandeam sa petrec urmatorul 1 Mai la Miami tinand cont de pretul inchirierii :)
    Ai grija de tine!
    Sarmi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*