9 years of google

happy birthday, big G!

eu folosesc de prin 2004-2005 Gmail, dar google l-am descoperit ceva mai inainte…

oricum, pina implinesc 10 ani baietzii de la google vor sa ne uimeasca bine de tot. de ziua lor au achizitionat Zingku– un social network pt telefoane mobile.

este tot mai evident ca google va lua iata de mobile pe sus in scurt timp. si daca google phone se lasa asteptat, miscarile de culise ne duc tot cu gindul la asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*