7 ani de boio.ro

Am fost intrebat de ce scriu si ce inseamna pentru mine boio.ro?

Sunt sapte ani in care am scris 6254 posturi pentru care am primit 48.525 comentarii. Zilnic, boio.ro este vizitat de sute sau mii de oameni care dau mai departe informatia la prieteni, la cunostinte pe Facebook sau Twitter.

Toate acestea sunt doar cifre. Cel mai important este faptul ca boio.ro mi-a adus nenumarati prieteni. Unii dintre ei sunt aproape de la inceput alaturi de mine in fiecare zi. Pentru ei si pentru tine scriu in fiecare zi. Este felul meu de a posta ceea ce merita, ce mi se pare interesant, funny sau ce merita atentia oamenilor inteligenti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. Am aflat informatii valoroase in toti acesti ani! Felicitari si iti urez mult success in continuare! :)

  2. Felicitari si …. Multumesc! E un site de referinta, pe care incerc sa-l vizitez si sa-l promovez prietenilor, zilnic, pentru ca mereu gasesc aici informatii utile si/sau interesante!

  3. Felicitrari si multumiri si din partea mea, pentru tot ceea ce faci si sper sa iti menti apetenta pentru scris si impartasit.
    Deloc de neglijat si postarile de pe Twitter, extrem de multe ponturi si link-uri le-am aflat de la tine.

  4. Felicitari Adrian, multumesc pt toate tutorialele si mai ales argumentele de acum 6-7 ani de ce sa imi iau un iPhone.
    Spor la scris !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*