*567 – scapa de spam-ul de la vodafone

ai primit sms-uri la ora 2 noaptea prin care vodafone te anunta ca au nu-stiu-ce promotie? ai primit mesaje pe la 4 dimineata despre nush ce club care s-a mai deschis?

eu da. asa ca sun la vodafone sa imi taie mesajele si mi se raspunde ca NU se poate! “ati semnat un contract cu noi si pe el scria ca avem voi sa va trimitem mesaje comerciale…” am crezut-o pe duduie pina azi cind Catalin, un cititor boio.ro imi zice ca un simplu telefon te scuteste de spam.

suni gratuit la *567 de pe telefonul tau vodafone si raspunzi la 4 intrebari. ca sa fie mai simplu ai de apasat pe 1, 2, 2, 2, 2. adik selectezi limba romana apoi zici NU la tot ce vor ei sa-ti trimita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. cu riscul de a ma repeta…daca respectivele companii nu au numere de telefon la care sa te dezabonezi, trimiteti un simplu fax la ei si spuneti-le doar atat:
  in baza legii 677/2001, imi manifest dreptul de opozitie si prin urmare va rog sa incetati sa-mi mai trimiteti mesaje de marketing….
  daca nu va crede nimeni, uitati aici articolul:
  Dreptul de opozitie

  Art. 15.
  (1) Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
  (2) Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
  (3) In vederea exercitarii drepturilor prevazute la alin. (1) si (2) persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
  (4) Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate in temeiul alin. (1) sau (2), precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit alin. (3).

 2. Vreau sa va spun ca si eu am primit in ultimele 24 de ore peste 7 mesaje sa trimity cuvantul DA la 100 ca sa intru in nu stiu ce tombola. aha, portabilitatea cumva ? ;)

 3. Vedeti ca asta nu va scuteste de mesajele primite de la parteneri care cumpara pachete de sms pentru promotii. In aceste cazuri trebuie contactat direct firma care v-a trimis mesajul promotional si nu firma de telecomunicatii.

 4. stai linistit, nu te ambala, crezi ca le pasa de cateva sute sau mii porteaza, spre dezamagirea ta… din pacate nu.

1 Trackback / Pingback

 1. Vodafone, si voi faceti spam?? ~ Anti Plicti Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*