32 ani

Sunt mai intelept cu un an. De anul asta o sa-mi aduc aminte pentru ca urmeaza evenimente frumoase ;)

Si pentru ca acest post se duce si pe Twitter sau Facebook, multumesc tuturor celor care mi-au transmis urari inca de la ora Zero a Romaniei. Asemenea si voua!

PS: poza este cu noul meu look. M-am tuns astazi, dupa aproape un an. Nu am sa postez si varianta “before”, ci doar pe asta cu “after”.

Update: printre alte cadouri, am primit si unul online de la Dan Paul. Bunul meu prieten s-a chinuit sa scotoceasca Internetele si a dat de 7 poze de-ale mele din 2005 pana astazi. Iata rezultatul:

Eu zic ca seman foarte bine cu cel care eram in 2005 :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

  1. @gLauR: nope. par asa din cauza parului si felul in care a fost facuta poza. Desi… era facuta poza in Romania si asta inseamna ca eram indopat cu bunatati pe unde mergeam :)

  2. Comparand 2005 cu 2011 as putea spune ca arati identic insa cu siguranta mult mai intelept si mai implinit… La multi ani si iti multumesc ca imi umpli diminetile cu stiri despre “jucariile” pt oameni mari…:p

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*